Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia lui Călin Vieru, candidat la funcţia de deputat în Parlament pe listele PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 martie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În legătură cu apariţia unor noi materiale denigratoare la adresa mea în presa controlată de regimul Voronin, declar public următoarele:

Odată cu decizia de a mă implica în politică alături de Partidul Liberal Democrat din Moldova, am devenit ţinta predilectă a unor atacuri mediatice murdare. Încurajaţi de rezultatele obţinute în campania de asasinare morală a tatălui meu, cei care i-au distrus inima şi l-au băgat cu zile în mormânt încearcă acum să aplice şi faţă de subsemnat acelaşi tratament.

Constat că în aceste atacuri sunt înregimentate aceleaşi persoane şi aceleaşi organe de presă, care au acelaşi stil şi folosesc aceeaşi gamă de calomnii, ofense şi minciuni.

Declar cu toată tăria că atacurile respective nu mă vor intimida şi nu mă vor determina să renunţ la crezul meu politic şi la valorile pe care le împărtăşesc.

Nu doresc să intru în polemici publice cu cei care îmi pângăresc numele şi demnitatea mea de om. Ei sunt mercenarii ideologici ai unui regim dictatorial şi vor pleca odată cu acest regim. Însă, înainte de a pleca definitiv, vor trebui să se supună unei proceduri democratice: să compară în faţa justiţiei şi să răspundă pentru faptele lor.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM cu privire la Conferinţa Cluburilor Studenţeşti Liberal Democrate Declaraţia PLDM în legătură cu intenţia Preşedintelui Voronin de a semna un document de reglementare a problemei transnistrene în afara formatului 5+2