Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM îşi reiterează apelul la consolidarea forţelor de opoziţie

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 martie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova constată că regimul comunist, conştient de înfrîngerea sa în actualul scrutin parlamentar, recurge la acţiuni tot mai violente şi ilegale de intimidare a cetăţenilor şi partidelor de opoziţie. În acest context, devine imperios necesară consolidarea forţelor democratice şi coordonarea tuturor acţiunilor lor.

PLDM a lansat în luna mai anul 2008 oferta pentru principalele partide de opoziţie de a constitui Consiliul pentru Dialog şi Cooperare, care să asigure consolidarea forţelor democratice în lupta lor cu regimul autoritar comunist.

PLDM salută disponibilitatea Alianţei Moldova Noastră de a contribui la unificarea eforturilor opoziţiei. Ne exprimăm convingerea că PLDM, AMN şi PL vor răspunde prompt aşteptărilor electoratului de a demonta pentru totdeauna regimul comunist şi a pune începuturile unei guvernări democratice eficiente.

PLDM îşi reiterează disponibilitatea de a întreprinde toate măsurile în vederea consolidării forţelor de opoziţie şi a întrării Republicii Moldova în normalitate.

Serviciul de presă al PLDM
Intoleranţa faţă de presă este inadmisibilă Declaraţia PLDM în legătură cu arestarea şi expulzarea ilegală a cetăţenilor români Răzvan Cazacu şi Radu Popescu