Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Încă doi primari liberal democraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 noiembrie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 29 noiembrie, în satul Moara de Piatră din raionul Drochia şi în comuna Regina Maria, raionul Soroca au avut loc alegeri locale anticipate.

La funcţia de primar al localităţii Moara de Piatră au aspirat 6 candidaţi, reprezentanţi ai diferitor formaţiuni politice. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valentina Bejenaru a cîştigat detaşat alegerile, acumulînd 349 de voturi. Astfel, mai mult de jumătate din locuitorii satului şi-au dat votul pentru reprezentantul PLDM. Pînă în prezent, Valentina Bejenaru a ocupat funcţia de secretar al consiliului sătesc.

Şi în comuna Regina Maria din Soroca, în urma opţiunilor electorale exprimate, la funcţia de primar a acces candidatul liberal democrat, Oleg Năstas. Pentru el au votat 330 de alegători, sau 70 la sută din locuitorii comunei. Năstas este antreprenor, preşedintele organizaţiei locale a PLDM.

Partidul Liberal Democrat din Moldova aduce sincere felicitări noilor primari şi echipelor care au contribuit la promovarea mesajului şi programului electoral al acestora şi îşi exprimă convingerea că încrederea acordată de alegători va fi îndreptăţită prin fapte concrete, iar obiectivele asumate vor fi îndeplinite.

Serviciul de presă al PLDM

La Cahul a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM Discursul deputatului PLDM, Liliana Palihovici, preşedintele Comisiei pentru protecţie socială, sănătate şi familie, susţinut în Parlament la 3 decembrie, cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilitaţi