Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În organizaţiile teritoriale ale PLDM se desfăşoară şedinţele consiliilor politice

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 februarie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 13 şi 14 februarie, la Căuşeni şi Donduşeni au avut loc şedinţele consiliilor politice teritoriale ale Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Consiliul Politic Teritorial (CPT) Căuşeni a luat în dezbatere şi adoptat planul de activităţi al Organizaţiei Teritoriale a PLDM pînă la 1 iulie 2010. Un şir de decizii luate de membrii CPT Căuşeni se referă la îmbunătăţirea evidenţei membrilor de partid şi consolidarea structurilor primare. La şedinţă au participat secretarul general al partidului, Victor Roşca, şi membrul Consiliului Politic Naţional (CPN) al PLDM, Vladimir Turcan.

La şedinţa Consiliului Politic Teritorial Donduseni al PLDM au fost invitaţ să participe mai multi activişti de partid din raion.

Principala chestiune pe ordinea de zi a fost adoptarea hotărîrii privind convocarea la 14 martie a Conferinţei teritoriale. Au fost stabilite perioada în care vor fi convocate Adunările Generale ale organizaţiilor primare din raion, norma de reprezentare şi proiectul ordinii de zi a conferinţei.

În cadrul şedinţei, primarul comunei Taul şi-a anunţat oficial aderarea la PLDM.

Din partea conducerii PLDM, la şedinţă au fost prezenţi: VIctor Roşca, secretar general al partidului, Alexandru Cimbriciuc, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, membru al Consiliului Politic Naţional, Nicolae Damaschin, membru al CPN.

Sursa: www.pldm.md

Vernisaj de sculpturi dedicate lui Grigore Vieru la sediul PLDM Deschiderea punctului vamal Lipcani — Rădăuţi Prut, pentru care a pledat PLDM, s-a produs