Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul Partidului Liberal Democrat din Moldova cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 mai 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 3 mai, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Libertăţii Presei. Cu această ocazie, Partidul Liberal Democrat din Moldova îşi reafirmă ataşamentul ferm faţă de dreptul fiecărei persoane “de a căuta, a primi şi de a răspîndi informaţii şi idei prin intermediul oricăror mijloace media, indiferent de frontierele de stat”. Asigurarea respectării acestui drept fundamental, consfinţit în articolul 19 al Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, a fost şi rămîne o prioritate în activitatea noastră.

Partidul Liberal Democrat din Moldova consideră că fără libertatea presei nu poate exista democraţie. În această zi, aducem omagiul nostru jurnaliştilor din Republica Moldova care au apărat libertatea şi valorile democratice, în pofida tuturor abuzurilor şi intimidărilor din partea fostei puteri.

Partidul Liberal Democrat din Moldova aduce sincere felicitări cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei şi asigură întreaga breaslă jurnalistică de tot sprijinul în exercitarea nestingherită a meseriei de jurnalist.

Vlad Filat,
Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova

Serviciul de presă al PLDM

Comunicat de presă cu privire la inţiativa legislativă a PLDM de a anula taxa locală pentru publicitate Partidul Liberal Democrat din Moldova cere eliberarea jurnalistului independent Ernest Vardanyan