Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La iniţiativa OT Donduşeni a PLDM, a fost creată Uniunea Raională a Veteranilor Războiului de pe Nistru

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 iunie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 27 iunie, la Donduşeni, cu susţinerea şi la iniţiativa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova, a fost constituită filiala raională a Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului pentru Integritatea şi Suveranitatea Republicii Moldova (UNVRIS).

La şedinţa de constituire au fost prezenţi 23 de combatanţi, deputatul PLDM, Alexandru Cimbriciuc, care este şi preşedintele filialei Soroca a UNVRIS, conducătorii filialelor Drochia, Ocniţa, Sîngerei, Rîşcani, precum şi Eduard Maican, preşedintele UNVRIS.

Membrii organizaţiei raionale a combatanţilor au dezbătut problemele cu care se confruntă veteranii războilui de pe Nistru şi au constatat unanim importanţa creării unei asemenea uniuni la Donduşeni.

Cu votul majorităţii, preşedinte al Uniunii Raionale Donduşeni a Veteranilor Războiului pentru Integritatea şi Suveranitatea Republicii Moldova a fost ales Victor Cucer, iar vicepreşedinte Ion Puşcaş.

Şedinţa s-a încheiat cu un minut de reculegere in memoria celor cazuti în conflictul armat de pe Nistru.

În aceiaşi zi, deputatul PLDM Alexandru Cimbriciuc a avut o întîlnire cu locuitorii satului Cernoleuca, raionul Donduşeni.

După ce a răspuns la numeroasele întrebări adresate de cei peste 200 de săteni prezenţi la întîlnire, Cimbriciuc a făcut o prezentare a situaţiei politice şi social-economice din ţară, a activităţii Parlamentului şi Guvernului atît pe plan intern, cît şi extern. Deputatul a asigurat conducerea Primăriei Cernoleuca că va susţine iniţiativele acesteia pentru atragerea investiţiilor şi implementarea diferitelor proiecte necesare pentru dezvoltarea comunităţii.

La întîlnirea cu cetăţenii au mai fost prezenţi preşedintele şi vicepreşedintele OT Donduseni a PLDM, respectiv: Androni Mitrica şi Ion Munteanu.

Sursa: www.pldm.md

Femeile liberal democrate au avut o întrevedere cu parlamentara suedeză Walburga Habsburg Douglas Comunicat de presă cu privire la aderarea unui grup de rectori la PLDM