Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM — în ajutorul sinistraţilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 iulie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a implicat activ în ajutorarea persoanelor care au avut de suferit în urma inundaţiilor. Pe lîngă produse alimentare, haine şi mărfuri de primă necesitate, în zonele sinistrate au fost transportate, pe parcursul zilelor de 8 şi 9 iulie, peste 650 tone de nisip şi saci pentru consolidarea digurilor, în valoare de 80 de mii de lei.

Membri ai PLDM din raionul Hînceşti şi ai Organizaţiei de Tineret a partidului participă în calitate de voluntari la întărirea digurilor şi la evacuarea bunurilor materiale care mai pot fi salvate din casele inundate.

În după-amiaza zilei de astăzi, alte 4 camioane cu ajutoare au pornit spre localităţile grav afectate de calamităţi. Acestea transportă apă, pâine, crupe, conserve, paste, produse igienice etc.

La sediile teritoriale ale PLDM din toată republica continuă să parvină ajutoare pentru sinistraţi din partea membrilor de partid, dar şi de la simpli cetăţeni. Acestea vor fi distribuite în mod centralizat persoanelor care au avut de suferit în urma inundaţiilor.

Serviciul de presă al PLDM

Declaraţia unui grup de sportivi de performanţă, antrenori, conducători ai federaţiilor de profil şi ai instituţiilor sportive cu privire la aderarea la Organizaţia extrateritorială “Pentru indepenedenţă şi Integrare Europeană” a PLDM Elita medicală a aderat la PLDM