Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Rezina s-a constituit Organizaţia de Tineret a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 august 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Duminică, 22 august, a fost constituită Organizaţia de Tineret Rezina a PLDM. Membrii acesteia reprezintă toate localităţile raionului.

Tinerii au ales conducerea organizaţiei. Astfel, funcţia de preşedinte va fi deţinută de Inga Grosu, profesoară de limbă engleză, iar Victoria Olari şi Dumitru Bivol au devenit vicepreşedinţi. În funcţia de secretar a fost ales Sergiu Eremeev.

În luarea sa de cuvînt, Inga Grosu a menţionat necesitatea implicării tinerilor în viaţa politică pentru a reuşita reformelor democratice în ţara noastră.

În cadrul şedinţei au fost trasate obiectivele organizaţiei şi a fost prezentat caietul de sarcini al membrului TLDM.

La şedinţa de constituire a organizaţiei din Rezina au fost prezenţi deputatul Valeriu Streleţ, vicepreşedintele PLDM, şi Mihaela Spătaru vicepreşedintele Tineretului Liberal Democrat.

Mihaela Spătaru a explicat tinerilor importanţa efectuării celor trei paşi: implicare-aderare-guvernare de către fiecare tânăr liberal-democrat.

Şedinţa de constituire s-a încheiat cu depuneri de flori la bustul lui Mihai Eminescu din Rezina.

Sursa: www.pldm.md

Moldovenii din diasporă aderă la PLDM şi îndeamnă toată lumea să participe la referendumul din 5 septembrie Vlad Filat: Un proces politic autentic are la bază implicarea a tot ce înseamnă capacitate şi valoare