Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a avut o întrevedere cu conducerea NDI

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 iunie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Liliana Palihovici, a avut o întrevedere cu Katie Fox, vicedirector al Departamentului Eurasia din cadrul Institutului Naţional Democratic. În cadrul discuţiilor au fost abordate subiecte ce ţin de consolidarea reformelor democratice în Moldova, implicarea generaţiei tinere şi a femeilor în procesul de transformare a societăţii.

Parlamentara a mulţumit reprezentanţilor Institutului Naţional Democratic pentru suportul constant acordat Partidului Liberal Democrat din Moldova în organizarea şi susţinerea training-urilor şi instruirilor pentru dezvoltarea abilităţilor manageriale ale organizaţiilor primare şi teritoriale de partid. Un accent deosebit a fost pus pe generaţia tânără, care trebuie educată, pregătită şi promovată în activitatea politică.

Partidul Liberal Democrat a investit constant în instruirea membrilor săi, în pregătirea unor profesionişti în domeniul politic, apţi să aducă soluţiile necesare pentru deficienţele existente în societate. În acest context, au fost puse în discuţie posibilităţile de asistenţă pe care le poate oferi NDI în consolidarea instituţiilor democratice din Moldova, a partidelor politice şi administraţiei publice locale.

Sursa: www.pldm.md

PLDM a semnat Memorandumul de Înţelegere privind consultările şi cooperarea cu UMP Preşedintele PPE, Wilfried Martens, l-a felicitat pe Preşedintele PLDM, Vlad Filat, pentru rezultate foarte bune în alegerile locale