Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia aleşilor locali ai PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 iunie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Întrunirea noilor aleşi locali din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova subsemnează următoarea declaraţie:

Alegerile locale 2011 au reprezentat o miză deosebită pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova. Conform rezultatelor înregistrate în cele două tururi de scrutin, noi, PLDM, am obţinut 3040 funcţii de consilieri săteşti şi comunali, 301 funcţii de consilieri raionali şi municipali şi 286 mandate de primari. Salutăm aderarea la PLDM a încă 3 consilieri şi a 27 primari.

Astfel, am demonstrat că suntem cel mai important partid de orientare democratică din Republica Moldova.

Rezultatul obţinut este expresia efortului comun pe care l-am făcut şi a încrederii acordate de alegători. Această încredere, exprimată prin votul cetăţenilor, este unica formulă logică şi corectă, care va sta la baza formării coaliţiilor democratice şi reprezintă principiul de bază în formarea guvernării locale.

Noi, aleşii locali liberal democraţi, vom depune toate eforturile în vederea identificării soluţiilor pentru problemele cu care se confruntă comunităţile locale şi realizării promisiunilor pe care le-am făcut alegătorilor noştri.

Vom munci cu dăruire pentru a îmbunătăţi condiţiile de trai în localităţile pe care le reprezentăm, prin elaborarea unor programe de urbanism şi dezvoltare strategică, prin valorificarea oportunităţilor oferite de fondurile europene de dezvoltare.

Suntem siguri că, pe parcursul celor patru ani de mandat, având susţinerea Guvernului şi a fracţiunii parlamentare liberal democrate, vom reuşi să ducem la bun sfârşit reformele, vom reuşi să orientăm satele, comunele şi oraşele noastre în direcţia dezvoltării eficiente, durabile şi democratice, să asigurăm Republicii Moldova un viitor liber, prosper şi european.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Alianţele la nivel local se vor forma în baza votului alegătorilor Declaraţia PLDM cu privire la necesitatea consolidării societăţii în promovarea reformelor şi combaterea corupţiei