Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Chişinău a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 iulie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 14 iulie, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Chişinău a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi circa 350 de membri de partid, reprezentanţi ai tuturor organizaţiilor de sector din municipiul Chişinău.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate privind implicarea structurilor primare în desfăşurarea campaniei pentru alegerile locale generale, prezentat de Sergiu Palihovici, care a asigurat interimatul funcţiei de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Chişinău.

Sergiu Palihovici a accentuat faptul că, deşi participă pentru prima dată la alegeri locale, PLDM a reuşit să obţină cele mai multe funcţii de primar în localităţile din municipiul Chişinău.

“Din 18 localităţi din suburbii, PLDM a obţinut 10 funcţii de primari. Este un succes pentru noi. Trebuie să recunoaştem, această campanie a fost una dintre cele mai murdare, în care am fost aspru criticaţi şi atacaţi de colegii de alianţă. Pe parcursul campaniei electorale, am avut 500 de întâlniri electorale la nivel de municipiu. Mergând din casa la casă, am convins oamenii să ne voteze, pentru că avem o echipă formată din profesionişti”, a declarat de la tribună Sergiu Palihovici.

La rândul său, coordonatorul staff-ului electoral municipal al PLDM, Vadim Pistrinciuc a declarat că PLDM a trecut cu bine testul alegerilor locale generale. “Acum urmează ce e mai greu, ca toţi primarii şi consilierii aleşi în funcţii să îndeplinească promisiune făcute cetăţenilor în campania electorală”, a spus Vadim Pistrinciuc.

Participanţii la conferinţă au ales organele de conducere a OT Chişinău. Cu votul majorităţii, în funcţia de preşedinte al structurii teritoriale a PLDM a fost ales Sergiu Palihovici.

La conferinţă au mai luat cuvântul vicepreşedintele OT Chişinău, Simion Pleşca şi Secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu.

Serviciul de presă al PLDM
Sursa: www.pldm.md

PLDM va acţiona în spiritul respectului pentru votul exprimat de cetăţeni Comunicat de presă cu privire la iniţiativele legislative ale PLDM