Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat revine pe prima poziţie printre 50 cei mai influenţi politicieni din Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 august 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Prim-ministrul Vlad Filat revine pe prima poziţie în topul “50 cei mai influenţi politicieni din Moldova”. Clasamentul este realizat la iniţiativa Centrului de Cercetări Strategice şi Consultanţă Politică “Politicon”. 26 de experţi politici, analişti şi sociologi le dau în fiecare lună politicienilor note de la 0 la 10.

Vlad Filat (PLDM) a obţinut 15 note de zece şi are în total 240 de puncte din 260 posibile. Pe locul 4 în clasament se situează prim-vicepreşedintele PLDM, vicepremierul Iurie Leancă, ministru al afacerilor externe şi integrării europene.

Potrivit preşedintelui “Politicon”, Anatol Ţăranu, “Vlad Filat va rămâne şi în continuare pe prima poziţie a acestui top”.

În luna iulie cea mai semnificativă creştere a fost demonstrată de către deputatul PLDM, Veaceslav Ioniţă, care s-a situat pe locul 13, comparativ cu locul 26 în luna precedentă. Şi liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, a înregistrat o creştere importantă, acestuia revenindu-i locul 11, în comparaţie cu locul 22 din luna trecută.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă cu privire la constituirea Comisiei speciale pentru descentralizarea puterii Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova