Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Drochia a fost constituită ATAL a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 septembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 4 septembrie curent, la Drochia, a fost constituită Asociaţia Teritorială a Aleşilor Locali (ATAL) a PLDM.

La şedinţă au participat 54 de delegaţi.

Preşedintele raionului Drochia, Andrei Marian, a declarat la începutul şedinţei că decizia de constituire a asociaţiilor teritoriale a aleşilor locali a fost luată la reuniunea primarilor şi consilierilor liberal democraţi, care s-a desfăşurat la 25 iunie, după alegerile locale generale.

Aceste asociaţii au scopul să asigure comunicarea şi conlucrarea administraţiei publice locale cu cea centrală, pentru o activitate eficientă în interesul fiecărei localităţi în parte.

La şedinţă au fost alese organele de conducere a ATAL din Drochia. Preşedinte a devenit consilierul raional, Veaceslav Babii, iar vicepreşedinţi: consilierul raional, Iurie Melinte, şi primarul de Mândâc, Ion Lupaşcu.

De asemenea, la şedinţă au fost desemnaţi candidaţii pentru Consiliul Naţional al AAL şi delegaţii la Conferinţa Naţională a Asociaţiei Aleşilor Locali a PLDM.

Partidul Liberal Democrat din Moldova are 314 primari, peste 3000 de consilieri săteşti şi comunali şi circa 300 de consilieri raionali şi municipali.

Sursa: www.pldm.md

Uniunea Ofiţerilor în rezervă “Stejarul” a marcat 20 de ani ai Armatei Naţionale Consolidarea capacităţilor decizionale — instruire pentru primarii PLDM