Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM a comemorat un deceniu de la atacul terorist din SUA

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 septembrie 2011 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 11 septembrie, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Primul-ministru, Vlad Filat, deputaţi, dar şi membri de partid au depus flori şi au aprins lumânări la Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, în memoria celor peste 2.700 de victime ale atacurilor teroriste asupra turnurilor Word Trade Center din New York.

“Este o dată tristă, un eveniment tragic nu doar pentru poporul american, dar şi pentru întreaga lume. Terorismul nu are graniţe. Ne exprimăm solidaritatea faţă de poporul american şi n-o să uităm niciodată ceea ce s-a întâmplat. Dar şi mai important este să nu permitem repetarea unor asemenea situaţii dramatice”, a declarat Vlad Filat.

După ce a ţinut un minut de reculegere, Vlad Filat a discutat cu reprezentanţii Ambasadei SUA la Chişinău şi a transmis, în numele său personal şi al Guvernului Republicii Moldova, condoleanţe poporului american.

Vlad Filat a menţionat că SUA au fost întotdeauna un partener sincer al Republicii Moldova, iar ajutorul şi asistenţa acordată sunt determinante pentru ţara noastră.

Sursa: www.pldm.md

Streleţ: PLDM va opta în continuare pentru audieri parlamentare Veaceslav Ioniţă: Încep audierile privind atacurile de tip “raider”