Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ungheni a avut loc Conferinţa teritorială a Tineretului Liberal Democrat

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 noiembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 30 octombrie, în raionul Ungheni a avut loc Conferinţa Teritorială a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova. În cadrul şedinţei a fost aleasă noua conducere a OT a PLDM. Astfel, în funcţia de preşedinte al organizaţiei a fost ales omul de afaceri Alexandru Maler. Totodată, în calitate de vicepreşedinţi au fost desemnaţi antreprenorul Iaroslav Cojocaru şi juristul Vasile Ţurcanu.

La eveniment, au fost prezenţi preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma şi preşedintele OT a PLDM, deputatul George Mocanu.

În luarea sa de cuvânt, George Mocanu a îndemnat tineretul din raionul Ungheni să fie activi şi să se implice în viaţa socială şi politică a ţării.

“Faceţi voluntariat într-un ONG, fiţi membri activi de partid. Aceste experienţe vor fi benefice atunci când veţi dori să vă încadraţi în câmpul muncii. Veţi obţine nu doar abilităţi, dar veţi avea experienţă bună de muncă şi de viaţă” a punctat Mocanu.

La rândul său, Iurie Toma a declarat că “pentru a schimba lucrurile în bine, e nevoie de efortul comun al tuturor, celor în vârstă şi celor tineri”.

La finele conferinţei au fost desemnaţi delegaţii la Conferinţa Republicană a TLDM, care va fi organizată pe 3 decembrie 2011, la Chişinău.

Sursa: www.pldm.md

Beneficiarii programului “Tinerii Guvernează” au efectuat o vizită la Guvern Campania de prevenire a cancerului de sân, iniţiată de femeile liberal democrate, a ajuns la Teleneşti