Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Conferinţa municipală a Organizaţiei de Tineret a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 noiembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 24 noiembrie, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei municipale de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La eveniment au participat 486 de delegaţi din Cluburile universitare ale Tineretului Liberal Democrat şi sectoarele municipiului Chişinău.

În cadrul conferinţei a fost audiat raportul de activitate a Organizaţiei municipale, acţiunile desfăşurate cu implicarea tinerilor liberal democraţi.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PLDM, deputatul George Mocanu, a adus un mesaj de mulţumire tinerilor care s-au încadrat activ în proiectele şi evenimentele desfăşurate de Tineretul Liberal Democrat, dar a menţionat şi necesitatea continuării construcţiei structurii municipale de tineret.

Conferinţa a ales noul preşedinte al Organizaţiei municipale, în persoana lui Andrei Spânu. De asemenea, a fost reales Consiliul Politic al organizaţiei, constituit din 25 de membri.

La conferinţă a participat Preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici, vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, şi directorul Liceului Gh. Asachi, Boris Volosatâi.

Invitaţii au urat participanţilor multă inspiraţie, energie şi rezultate în activităţile desfăşurate.

La finele conferinţei, au fost desemnaţi delegaţii la Conferinţa Naţională a TLDM, care va fi organizată pe data 3 decembrie 2011, la Chişinău.

Sursa: www.pldm.md

Femeile liberal democrate din Râşcani au făcut bilanţul activităţii lor La Teleneşti a avut loc conferinţa teritorială