Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Teleneşti a avut loc conferinţa teritorială

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 decembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 25 noiembrie, la Teleneşti, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi 106 membri de partid, reprezentanţi ai tuturor organizaţiilor primare din raionul Teleneşti.

La lucrările conferinţei a participat şi presedintele Comisiei parlamentare pentru protecţia socială, deputatul Vladimir Hotineanu.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate, prezentat de preşedintele OT Telenesti a PLDM, Vadim Lelic, au stabilit componenţa numerică si nominală a Consiliului Politic.

De asemenea, a fost aprobată lista celor 64 de delegaţi la Congresul V al PLDM. În prezent, Organizaţia Teritoriala Teleneşti a PLDM numară 1625 de membri.

În urma scrutinului local, Partidul Liberal Democrat din Moldova a obţinut la Teleneşti 14 mandate de consilier raional, 18 mandate de primar şi159 mandate de consilier local.

Sursa: www.pldm.md

Conferinţa municipală a Organizaţiei de Tineret a PLDM Tinerii liberal democraţi s-au întrunit în cadrul unui for naţional