Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — primul în Top 50 cei mai influenţi politicieni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, prim-ministrul, Vlad Filat, continuă să fie cel mai influent politician din Republica Moldova. Aşa arată datele prezentate de Centrul de cercetări strategice şi consultanţă politică “Politicon” pentru prima lună a anului 2012.

Directorul “Politicon”, Anatol Ţăranu, a declarat că Vlad Filat rămâne un lider incontestabil, care s-a detaşat cu un punctaj mare faţă de poziţia a doua. “Pentru ca premierul să fie detronat, urmează să facă nişte gafe foarte mari, iar în locul său să apară un politician cu adevărat genial”, a declarat directorul “Politicon”, Anatol Ţăranu, la o conferinţă de presă.

Locul 6 în topul realizat de “Politicon” este ocupat ministrul de Externe, Iurie Leancă.

Topul “50 cei mai influenţi politicieni” este întocmit cu susţinerea a 26 de experţi, care îi notează pe politicieni în dependenţă de influenţa acestora asupra deciziilor politice majore din ţară, după popularitate şi vizibilitate în sursele media şi după perspectivele politice.

Sursa: www.filat.md

OT a PLDM Botanica a acordat ajutoare pentru persoanele imobilizate La Edineţ a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei