Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Edineţ a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 6 februarie 2012, la Edineţ, a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 60 de doamne liberal democrate.

Conform ordinii de zi, a fost audiat raportul de activitate a OF Edineţ pentru ultimii 3 ani, prezentat de preşedinta organizaţiei, Alexandra Zănoagă, şi a fost aleasă noua conducere.

Astfel, în funcţia de preşedintă a fost aleasă cu unanimitate de voturi, Violeta Nistor, iar vicepreşedinţi au devenit: Irina Neaun, Galina Evstratii, Aliona Snegur, Ina Cebotari şi Liliana Sontea.

Prezentă la eveniment, preşedinta Organizaţiei de Femei a PLDM, vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, a declarat că OF are un rol aparte în promovarea mesajelor politice şi încurajarea femeilor de a participa activ la actul guvernării. “Avem cel mai mare număr de femei primar şi femei consilieri. Avem femei care pot schimba lucrurile în poziţiile pe care le ocupă. Cred în Organizaţia de Femei Edineţ a PLDM şi contez foarte mult pe energia şi responsabilitatea preşedintei nou alese”, a punctat Liliana Palihovici.

La finele conferinţei, a fost aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei a PLDM, care va avea loc la 18 februarie 2012.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — primul în Top 50 cei mai influenţi politicieni PLDM continuă susţinerea familiilor aflate în dificultate