Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

“Arta discursului” — un nou seminar de prezentare publică pentru tinerii din PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 8 februarie, la sediul PLDM, un grup de studenţi din cluburile liberal-democrate au avut parte de un training pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi prezentare publică. Seminarul a avut două componente. Prima a fost partea teoretică a comunicării şi metodele de transmitere a mesajelor către audienţă. Partea a doua a constat dintr-o probă practică: un discurs improvizat pe teme de actualitate din politica Republicii Moldova.

Tinerilor li s-a explicat modul în care trebuie să lupte cu emoţiile atunci când au de susţinut o prezentare publică. În cadrul aceluiaşi seminar s-au punctat principalele reguli care trebuie respectate pentru ca discursul politic să fie unul convingător şi argumentat. Trainingul a fost predat după tehnicile studiate de tinerii liberal democraţi în cadrul cursurilor europene de profil.

Instruirea membrilor de partid în diverse domenii este o prioritate pentru Tineretul Liberal Democrat din Moldova, având drept scop — dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale ale tinerilor.

Sursa: www.pldm.md

Organizaţia de Femei din sect. Buiucani a PLDM şi-a ales noua conducere PLDM va propune instituirea Zilei Naţionale a Culturii