Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţia de Femei din sect. Buiucani a PLDM şi-a ales noua conducere

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 30 ianuarie curent, a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei, sectorul Buiucani, a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 87 de doamne liberal democrate.

La lucrările conferinţei au participat, de asemenea, vicepreşedintele Parlamentului, Liliana Palihovici şi deputatul, Simion Furdui.

Conform ordinii de zi, a fost audiat raportul de activitate a organizaţiei, prezentat de preşedintele acesteia Natalia Şaragov, şi a fost aleasă noua conducere.

Şaragov a declarat că, deşi organizaţia are o vârsta de numai trei ani, a obţinut succese remarcabile.

“Doamnele liberal democrate au reuşit să-şi consolideze mici echipe şi cu succes au convins electoratul sectorului Buiucani să voteze PLDM la alegerile anticipate, dar ;i cele locale. Sectorul Buiucani a obţinut rezultate palpabile, plasându-se pe primul loc după procentul acumulat la nivelul municipiului Chişinău” a punctat Natalia Şaragov.

Şaragov a adus mulţumiri tuturor femeilor membre al Organizaţiei de Femei din sec. Buiucani pentru că s-au implicat activ în procesul electoral.

După prezentarea raportului, în funcţia de preşedinte a fost realeasă cu unanimitate de voturi, Natalia Şaragov, iar vicepreşedinţi au devenit: Ana Roşca şi Angela Ieşanu.

De asemenea, Organizaţia de femei din sectorul Buiucani a trasat priorităţile de activitate pentru perioada următoare. Printre acestea se numără — organizarea unui sistem de formare politică continuă, acordarea sprijinului consultativ în vederea soluţionării situaţiilor dificile a alegătorilor PLDM din sectorul Buiucani şi desfăşurarea unor manifestaţii cu ocazia sărbătorilor naţionale.

La finele conferinţei, a fost aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei a PLDM, care va avea loc la 18 februarie 2012.

Sursa: www.pldm.md

PLDM continuă susţinerea familiilor aflate în dificultate “Arta discursului” — un nou seminar de prezentare publică pentru tinerii din PLDM