Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Chişinău a aprobat Planul de acţiuni pentru anul 2012

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Recent, s-a desfăşurat Şedinţa Consiliului Politic al Organizaţiei de Tineret municipale Chişinău a Partidului Liberal Democrat din Moldova, care a dezbătut şi aprobat Planul de acţiuni pentru anul 2012.

Tinerii liberal democraţi au punctat principalele domenii de activitate. S-a pus accentul pe necesitatea creării unui mediu de studiu, care să pregătească organizaţia atât pentru campaniile electorale, cât şi să ofere posibilitate membrilor de a se dezvolta. TLDM Chişinău şi-a luat angajamentul de a contribui la creşterea numărului Cluburilor liberal democrate din universităţi, colegii şi licee, prin desfăşurarea campaniilor de recrutare. În perioada următoare, un accent deosebit se va pune pe instruirea membrilor de partid.

În cadrul aceleiaşi şedinţe s-au stabilit şi aprobat obiectivele organizaţiei municipale de tineret până la finele anului 2012.

Preşedintele TLDM Chişinău, Andrei Spânu a menţionat că Planul de acţiuni pentru anul 2012 este o foaie de parcurs pentru tinerii liberal democraţi, realizarea căreia va conduce la dezvoltarea şi fortificarea organizaţiei municipale de tineret.

Sursa: www.pldm.md

Regulament de organizare şi funcţionare a Asociaţiei Managerilor şi Oamenilor de Afaceri a PLDM Fracţiunea PLDM din CMC: Chişinăuienii nu au meritat o stradă de promenadă plină de mizerie