Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Orhei a fost constituită Asociaţia Persoanelor în Etate a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 25 februarie, la Orhei, a avut loc adunarea de constituire a Asociaţiei Persoanelor în Etate a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane — membri ai PLDM din localităţile raionului Orhei.

La adunarea de constituire a asociaţiei a participat şi deputatul PLDM, Petru Ştirbate.

Delegaţii au ales conducerea asociaţiei nou create, au discutat despre problemele cu care se confruntă oamenii în etate din Orhei. Totodată, membrii asociaţiei au discutat despre modalităţile de colaborare cu autorităţile locale pentru a rezolva problemele acestora.

În funcţia de preşedinte al Asociaţiei a fost ales Dumitru Vascan, vicepreşedinte — Vasile Lungu, iar secretar, Valentina Petrenco.

De asemenea, membrii asociaţiei au trasat priorităţile pentru următorii patru ani.

La sfârşitul evenimentului a fost organizată o masa pentru persoanele în etate, iar Colegiul Pedagogic din Orhei a avut grijă să creeze bună dispoziţie, organizând un mic spectacol.

PLDM aminteşte că Asociaţia Persoanelor în Etate a fost constituită la 24 ianuarie 2009.

Sursa: www.pldm.md

La Orhei a fost creată Asociaţia Managerilor şi Oamenilor de Afaceri a PLDM Apelul Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” cu ocazia comemorării aniversării a 20-a de la începerea acţiunilor militare pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei R. Moldova