Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Orhei a fost creată Asociaţia Managerilor şi Oamenilor de Afaceri a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 26 februarie, în Orhei a fost creată Asociaţia Managerilor şi Oamenilor de Afaceri a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au participat 48 de membri ai PLDM din Orhei.

La eveniment a mai fost prezent preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, preşedintele OT a PLDM Orhei, Petru Ştirbate, preşedintele raionului Orhei, Ion Ştefârţă, şi primarul oraşului Orhei, Vitalie Colun.

Conform ordinii de zi, delegaţii au ales conducerea asociaţiei nou create, au discutat planul acţiunilor de promovare a imaginii partidului şi au trasat priorităţile pentru următorii patru ani.

În funcţia de preşedinte al Asociaţiei Managerilor şi Oamenilor de Afaceri din Orhei a PLDM fost ales Vladimir Rotaru, vicepreşedinte — Valeriu Savin, iar secretar Valeriu Covaş.

Amintim că Asociaţia Oamenilor de Afaceri a PLDM a fost creată la 5 februarie 2011 şi pledează pentru implicarea oamenilor de afaceri în procesul de edificare a statului de drept, pentru promovarea unui mediu favorabil dezvoltării Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, încurajarea cetăţenilor de a participa la viaţa economică şi politică, precum şi pentru asigurarea unei dezvoltări durabile a economiei Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a fost realeasă în funcţia de preşedintă a OF a PLDM La Orhei a fost constituită Asociaţia Persoanelor în Etate a PLDM