Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 martie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 25 martie 2012, Partidul Liberal Democrat din Moldova urma să desfăşoare o amplă acţiune în susţinerea dezvoltării democratice şi integrării europene a Republicii Moldova, priorităţi care se conţin atât în programul PLDM, cât şi în programul de activitate al Guvernului Republicii Moldova. Despre această intenţie, PLDM a anunţat din timp autorităţile locale din municipiul Chişinău, aşa după cum prevede legislaţia în vigoare.

Însă, în lumina ultimelor evenimente politice, ce ţin de alegerea Preşedintelui Republicii Moldova, apariţia condiţiilor de stabilitate necesare dezvoltării democratice în continuare a ţării şi avansarea ei pe calea integrării europene, PLDM anunţă că acţiunea preconizată pentru duminică, 25 martie, nu va avea loc.

Totodată, PLDM declară că va acţiona şi în continuare ferm, ori de câte ori va fi nevoie, pentru apărarea democraţiei şi cursului de integrare europeană a ţării noastre, în conformitate cu interesele cetăţenilor Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: “Suntem în faţa unui nou început” Vlad Filat: Avem voinţă politică şi ne bucurăm de suportul partenerilor noştri