Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Avem voinţă politică şi ne bucurăm de suportul partenerilor noştri

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 martie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, premierul Vlad Filat a avut la Bruxelles o întrevedere cu Wilfried Martens, Preşedintele Partidului Popular European.

În cadrul discuţiei au fost abordate subiecte ce ţin de situaţia politică internă a Republicii Moldova şi cooperarea pe diferite domenii între PLDM şi PPE.

Wilfried Martens a salutat faptul că forţele politice de la Chişinău au reuşit să găsească consensul necesar pentru alegerea Preşedintelui ţării.

“Sper că în următorii ani Moldova va beneficia de stabilitatea necesară pentru realizarea reformelor privind implementarea agendei europene a ţării”, a menţionat Preşedintele PPE.

Martens şi-a exprimat satisfacţia pentru faptul că PPE are un partener real în Moldova şi a dat asigurări că ţara noastră beneficiază de susţinere totală din partea familiei PPE.

În context, Vlad Filat a opinat că Guvernul are o agendă ambiţioasă în ceea ce priveşte integrarea europeană şi va continua să depună toate eforturile pentru ca cetăţenii moldoveni să beneficieze pe deplin de oportunităţile pe care le oferă Uniunea Europeană.

“Ne-am asumat mai multe angajamente pe care le vom realiza. Avem voinţă politică şi ne bucurăm de suportul partenerilor şi prietenilor noştri”, a precizat Vlad Filat.

Un alt subiect al discuţiei a ţinut de pregătirea către Congresul PPE, care va avea loc în toamna 2012, la Bucureşti. S-a discutat despre agenda congresului şi s-au trecut în revistă priorităţile cooperării între PPE şi PLDM, care este membru cu statut de observator al celei mai importante familii politice europene din februarie 2010.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Deputat PLDM propune ca tariful la apă să fie stabilit de ANRE