Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În municipiul Chişinău a fost constituită Asociaţia Teritorială a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “Stejarul” a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 aprilie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 26 aprilie curent, în incinta Preturii Centru, a avut loc Conferinţa de constituire a Asociaţiei Teritoriale Chişinău a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “Stejarul” a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La lucrările şedinţei au participat membri şi simpatizanţi ai PLDM, deputaţi şi reprezentanţi ai Guvernului.

Scopul Asociaţiei este de a promova principiile democratice şi programul PLDM în rândurile militarilor şi colaboratorilor structurilor de forţă, în rezervă şi retragere, din mun. Chişinău, precum şi implicarea lor în viaţa publică a Republicii Moldova.

Prezent la eveniment, preşedintele Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “Stejarul”, Igor Gorgan a prezentat un raport de activitate a organizaţiei şi a concluzionat că este îmbucurător faptul că “tot mai multe persoane doresc să facă parte din ea”.

Delegaţii au dezbătut structura organizatorică a Asociaţiei Teritoriale Chişinău a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “Stejarul” şi au aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare.

Preşedinte al Asociaţiei a fost ales, cu unanimitate de voturi, Andrei Roşca, vicepreşedinţi au fost aleşi Ilie Bucuci şi Ruslan Andreev, iar secretar a devenit Iurie Moisei.

În mesajul adresat participanţilor la conferinţa de constituire, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici a menţionat că momentul creării asociaţiei este unul oportun, deoarece domeniul apărării şi securităţii se află în toiul reformelor.

“Întărirea structurii Uniunii Ofiţerilor în Rezervă «Stejarul» în teritoriu va contribui la o bună organizare a activităţii în conlucrare strânsă cu Organizaţia Teritorială Chişinău a Partidului Liberal Democrat din Moldova”, a spus Sergiu Palihovici.

Asociaţia a stabilit obiectivele şi sarcinile membrilor săi şi a trasat priorităţile de activitate pentru perioada următoare.

La finalul şedinţei, a fost adoptată Rezoluţia Asociaţiei Teritoriale Chişinău a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “Stejarul” a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

În raionul Ialoveni mai multe instituţii au arborat Tricolorul Vlad Filat a arborat cel mai mare Tricolor din ţară