Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — cel mai influent politician din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 iulie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, premierul Vlad Filat îşi menţine prima poziţie în Top “50 cei mai influenţi politicieni” ai lunii iunie.

Conform datelor prezentate de Institutul de Analiză şi Consultanţă politică “Politicon” pentru luna iunie a anului curent, Vlad Filat se află în fruntea clasamentului cu 321 de puncte.

Pe locul 4 s-a clasat prim-vicepreşedintele PLDM, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării europene, Iurie Leancă.

În opinia directorului “Politicon”, Anatol Ţăranu, Vlad Filat ocupă tradiţional şi indiscutabil prima poziţie, deoarece posedă forţă decizională determinantă, carismă, este un lider de succes, o persoană ce domină politica moldovenească. La rândul său, Iurie Leancă se menţine pe locurile de frunte ale topului graţie “succeselor înregistrate de politica externă”.

Locul 11 în topul realizat de “Politicon” este ocupat de Valeriu Streleţ, vicepreşedintele PLDM, liderul fracţiunii parlamentare a PLDM.

Topul “50 cei mai influenţi politicieni” este întocmit cu susţinerea a 36 de experţi, care îi notează pe politicieni în dependenţă de influenţa acestora asupra deciziilor politice majore din ţară, după popularitate şi vizibilitate în sursele media şi după perspectivele politice.

Sursa: www.pldm.md

Tineri liberal democraţi au participat la Conferinţa Tineretului din Balcani Simion Furdui: Informaţiile de pe etichetele produselor alimentare trebuie să fie de o mai bună calitate