Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vicepreşedinta femeilor liberal democrate în vizită la Edineţ şi Bălţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 septembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedinta Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Bolocan, a efectuat o vizită de lucru în raionul Edineţ şi municipiul Bălţi.

Bolocan s-a întâlnit cu activul OF Edineţ şi cel al OF Bălţi a PLDM. În discuţie au fost abordate principalele probleme cu care se confruntă la moment organizaţiile de femei ale partidului şi au fost elaborate planurile de activitate pentru perioada următoare.

Femeile liberal democrate au discutat şi despre sporirea gradului de implicare a femeii în viaţa social-politică a ţării şi în activităţile decizionale. S-a menţionat că, pentru o mai bună promovare a femeilor este nevoie de organizarea unor instruiri permanente.

La finele vizitei de la Bălţi, vicepreşedinta Organizaţiei de Femei a PLDM a promis o donaţie pe cont propriu Şcolii internat pentru copiii orbi şi slabvăzători, patronată de 3 ani de Organizaţia de Femei din Bălţi a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Iniţiativă legislativă: Persoane care au abuzat de minori nu vor putea lucra în şcoli Primarii din Mărăndeni şi Risipeni, raionul Făleşti au prezentat rapoarte de activitate