Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o şedinţă de lucru cu liderii OT Cantemir a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Azi, 3 noiembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la o şedinţă de lucru cu conducerea Organizaţiei Teritoriale Cantemir a PLDM, a organizaţiilor primare, consilierilor raionali şi locali şi primarilor liberal democraţi.

În cadrul şedinţei, au fost discutate subiecte ce ţin de situaţia social-politică din raion, problemele cu care se confruntă cetăţenii, reforma învăţământului şi chestiuni cu privire la construcţia de partid.

Referindu-se la problemele din sistemul de învăţământ, Vlad Filat a menţionat că PLDM optează pentru un proces educaţional cât mai performant, în care “să excludem corupţia şi să asigurăm condiţiile necesare, pentru ca elevii să poată învăţa cât mai bine”.

În altă ordine de idei, Vlad Filat a îndemnat primarii să-şi facă meseria profesionist şi onest şi să îndeplinească toate promisiunile făcute cetăţenilor în campania electorală.

“În 5 ani am demonstrat că suntem responsabili şi ştim să ne asumăm decizii grele, dar necesare. Eu vă îndemn să asiguraţi implementarea proiectelor câştigate de comunitate la cel mai înalt nivel. Aveţi grijă ca oamenii să fie aprovizionaţi cu apă, gaz şi să se poată deplasa pe drumuri bune”, a punctat Vlad Filat.

Vlad Filat s-a întâlnit cu locuitorii din Cârpeşti, raionul Cantemir

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut, azi, 3 noiembrie, o întâlnire cu locuitorii satului Cârpeşti, raionul Cantemir. Aici, pe data de 11 noiembrie, vor avea loc alegeri locale noi. În cadrul acestei întâlniri, liderul PLDM a discutat cu oamenii despre problemele cu care se confruntă şi a asistat la prezentarea angajamentelor pe care şi le asumă candidatul PLDM la funcţia de primar, Veaceslav Dogaru. La întâlnire au participat peste 200 de locuitori ai satului, consilieri locali şi raionali.

Vlad Filat a mulţumit candidatului la funcţia de primar pentru decizia de a se implica şi l-a asigurat că va avea toată susţinerea în realizarea angajamentelor asumate.

Liderul PLDM, premierul Vlad Filat a spus cetăţenilor din Cârpeşti că nu este indiferent faţă de soarta lor şi a adus un exemplu concret care demonstrează acest lucru.

“Ieri a fost adoptat bugetul R. Moldova şi vreau să vă informez că pentru sat a fost alocată suma necesară pentru reparaţia sediului Primăriei. Acest lucru a fost posibil datorită amendamentului şi propunerii făcute de către deputatul PLDM, Ion Balan. Acum urmează că aceşti bani să fie investiţi şi să fie efectuate lucrări calitative. De asemenea, vor fi realizate şi alte proiecte”, a menţionat Vlad Filat.

Liderul PLDM a îndemnat oamenii să privească cu încredere în viitor, să fie bine organizaţi şi să muncească eficient.

“Privesc cu încredere în viitorul ţării. Acest viitor urmează să-l creăm împreună. Pentru aceasta, vă îndemn să votaţi corect, în cunoştinţă de cauză, pentru omul care va depune toate eforturile ca să rezolve problemele cu care vă confruntaţi”, a spus Vlad Filat.

Candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Cârpeşti, Veaceslav Dogaru, a venit în faţa cetăţenilor cu angajamente concrete ce vizează atragerea investiţiilor, reparaţia capitală a sediului Gimnaziului “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, finisarea construcţiei primăriei, iluminarea stradală a satului. De asemenea, candidatul la funcţia de primar a spus că se va preocupa de problemele salubrizării, curăţeniei şi amenajării satului.

“Eu nu vin cu promisiuni goale. Candidez la funcţia de primar pentru a rezolva problemele oamenilor. Vreau să mişc lucrurile din loc, pentru ca oamenii din Cârpeşti să fie mândri de satul în care locuiesc”, a spus Veaceslav Dogaru.

Prezent la eveniment, deputatul PLDM, Ion Balan, preşedintele OT Cantemir a PLDM, a spus că Veaceslav Dogaru este o persoană cu experienţă, care va depune toate eforturile pentru ca satul Cârpeşti să prospere.

“Veaceslav Dogaru cunoaşte îndeaproape problemele oamenilor din sat şi sunt convins că va face tot ce îi stă în puteri pentru a le rezolva. Echipa PLDM îl va susţine, pentru că este omul care ştie să-şi facă meseria.

Doar împreună vom reuşi să îmbunătăţim lucrurile în acest sat”, a spus deputatul liberal democrat.

Sursa: www.pldm.md

Pedagogii liberal democraţi din mun. Chişinău — decişi să contribuie la reformarea sistemului educaţional Tineri din Orhei au văzut “pe viu” cum lucrează legiuitorii