Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul de Grinăuţi, din raionul Râşcani şi-a prezentat raportul de activitate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 11 noiembrie, primarul satului Grinăuţi din raionul Râşcani, Aliona Frecăuţean, şi-a prezentat raportul de activitate în faţa comunităţii, pentru perioada 2011–2012.

Primarul a menţionat că, pe parcursul a nouă luni, s-a reuşit reparaţia sălii de sport, a sălii de festivităţi a sistemului de încălzire a gimnaziului. De asemenea, au fost amenajate 2 blocuri sanitare în incinta gimnaziului, a fost deschisă grădiniţa din localitate şi a fost construit gardul de la intrarea în cimitir.

Referindu-se la planurile de viitor, Aliona Frecăuţean a menţionat că, împreună cu echipa sa, îşi propune să ilumineze străzile centrale şi să asigure salubritatea în sat.

“La moment, suntem implicaţi într-un proiect, care prevede ca pe teritoriul satului să fie depistate 10 terenuri, unde vor fi amplasate tomberoane pentru gunoi. Ulterior, gunoiul va fi evacuat şi dus la uzina de prelucrare a deşeurilor”, a menţionat primarul.

Aliona Frecăuţean a mulţumit sătenilor pentru suportul oferit în realizarea proiectelor şi a menţionat că, fără susţinerea localnicilor, nu ar fi reuşit.

“Până la sfârşitul mandatului voi realiza tot ce am promis în campania electorală. Satul trebuie să se dezvolte, oamenii trebuie să beneficieze de mai multe comodităţi şi servicii”, a punctat primarul satului.

Preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, care a asistat la Adunarea generală a satului, a menţionat că primarul, deşi cu mijloace financiare modeste, a reuşit să facă lucruri mari.

“Aliona Frecăuţean este un primar cu iniţiativă, insistent şi foarte implicat în tot ceea ce face”, a spus Valeriu Streleţ.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ a participat la deschiderea a două grădiniţe în raionul Râşcani Sângerei: Primarii îşi fac publică activitatea pentru 9 luni ale anului curent