Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Deputatul Ion Ionaş a întreprins o vizită de lucru în r. Taraclia

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 12 noiembrie curent, deputatul PLDM, Ion Ionaş, a întreprins o vizită de lucru în raionul Taraclia. Deputatul s-a întâlnit cu colectivele didactice din satele Musaitu şi Ciumai şi a participat la şedinţa Biroului permanent a Organizaţiei Teritoriale Taraclia a PLDM.

La întâlnirea cu colectivul didactic de la grădiniţa de copii din s. Musaitu, Ion Ionaş s-a interesat de situaţia instituţiei care, în urma optimizării, se va muta cu sediul în incinta gimnaziului din localitate, unde copii vor avea condiţii mult mai bune. Deputatul le-a adus în dar micuţilor un computer.

Ulterior, deputatul a mers în satul Ciumai, unde a avut o întrevedere cu primarul şi colectivul de didactic de la Liceul Teoretic. Ion Ionaş a discutat cu profesorii despre condiţiile de studii ale celor 300 de elevi, care vin la şcoală din localităţile adiacente. Profesorii şi elevii au spus că sunt mulţumiţi de faptul că, în urma optimizării, au posibilitatea să studieze într-o şcoală modernă, renovată, cu un sistem de încălzire reînnoit, elevii deplasându-se la liceu cu autobuzul.

Locuitorii satului Ciumai au solicitat susţinerea deputatului pentru amenajarea teritoriului şi reconstrucţia terenului de joacă al grădiniţei, care găzduieşte 105 copii.

Ion Ionaş a promis că suportul deputaţilor PLDM pentru construcţia unui orăşel al copiilor în perioada imediat următoare.

La finalul vizitei în teritoriu, Ion Ionaş a participat la şedinţa Biroului permanent al OT Taraclia a PLDM, la care au fost analizate atât problemele cu care se confruntă locuitorii din regiune, cât şi planul de acţiuni pentru perioada imediat următoare.

Sursa: www.pldm.md

Sângerei: Primarii îşi fac publică activitatea pentru 9 luni ale anului curent Liliana Palihovici a efectuat o vizită în raionul Călăraşi