Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a efectuat o vizită în raionul Călăraşi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 12 noiembrie curent, vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, vicepreşedintele PLDM, a participat la sfinţirea grădiniţei pentru copii din satul Dereneu, raionul Călăraşi şi la lansarea seriei de lecţii publice pentru tinerii din Moldova.

În prezenţa comunităţii, care a venit la sfinţirea grădiniţei pentru copii din Dereneu, Liliana Palihovici a menţionat că toţi copiii au nevoie de servicii de calitate şi de educatori calificaţi. Menţionăm că Liliana Palihovici a contribuit la dotarea grădiniţei cu mobilier performant pentru copii.

În aceeaşi zi, 60 de elevi şi profesori au participat la o lecţie publică cu genericul “Dialoguri despre reuşită”, susţinută de vicepreşedintele PLDM în debutul Săptămânii Naţionale a Tineretului în Moldova.

“Voi, tinerii, sunteţi promotorii ideilor noi. Este important să luptaţi pentru drepturile voastre şi să cereţi sprijin, înţelegere, oportunităţi. Voi trebuie să credeţi în dezvoltarea Republicii Moldova, pentru că este o ţară tânără şi frumoasă, la fel ca şi voi”, le-a spus tinerilor Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md

Deputatul Ion Ionaş a întreprins o vizită de lucru în r. Taraclia Valeriu Streleţ: PLDM insistă ferm pentru anularea imunităţii deputaţilor