Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesaj de felicitare ocazia zilei profesionale a lucrătorului din agricultură

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu ocazia zilei profesionale a lucrătorului din agricultură şi industria alimentară, deputaţii din fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova, adresează sincere felicitări şi urări de bine tuturor cele activează în acest domeniu.

Agricultura rămîne a fi un sector de bază al economiei ţării noastre, iar de eficienţa activităţii Dumneavoastră depinde bunăstarea întregii ţări.

Vă asigurăm că eforturile pe care le depuneţi pentru asigurarea securităţii alimentare a statului nostru sunt apreciate de noi toţi.

Vă suntem profund recunoscători pentru faptul că prin munca depusă zi de zi, contribuiţi la dezvoltarea şi modernizarea agriculturii şi industriei alimentare din Republica Moldova.

Chiar şi în acest an dificil care ne-a pus la grea încercare prin gerurile şi seceta fără precedent aţi reuşit să demonstraţi că prin muncă asiduă pot fi depăşite toate obstacolele. Dovadă sunt terenurile arate şi semănate în această toamnă şi care ne promit o roadă bogată în anul care vine aducînd o notă de optimism tuturor cetăţenilor ţării noastre.

Vreau să Vă asigur că vom depune şi în continuare eforturi pentru a Vă oferi tot suportul necesar la implementarea proiectelor necesare pentru crearea condiţiilor necesare pentru dezvoltarea sectorului în care activaţi.

Vă dorim multă sănătate, putere, optimism şi belşug.

Cu mult respect,

deputaţii din fracţiunea parlamentară
a Partidului Liberal Democrat din Moldova

Sursa: www.pldm.md

Parlamentul a aprobat astăzi Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii salarizării Mai mult dinamism şi mai puţin pesimism în promovarea femeilor