Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Horeşti, Ialoveni a avut loc etapa zonală a cupei PLDM Ialoveni la volei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 februarie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 10 februarie curent, în sala sportivă din satul Horeşti, Ialoveni, a avut loc etapa zonală Est a cupei PLDM Ialoveni la volei. Pentru trofeu au luptat 4 echipe, reprezentante ale satelor Horeşti, Zâmbreni, Puhoi şi Răzeni.

La eveniment au asistat preşedintele OT Ialoveni a PLDM, deputatul Anatolie Dimitriu, primarul de Horeşti, Petru Cigoreanu, primarul de Puhoi, Petru Frunze, consilieri raionali ai PLDM şi şefi ai serviciilor desconcentrate din raion.

Competiţia a fost deschisă de către Anatolie Dimitriu, care a urat succes echipelor şi a reiterat sprijinul constant al PLDM pentru sportivii profesionişti, dar şi pentru cei amatori.

“Îmi exprim speranţa că acest turneu va fi de bun augur pentru toate raioanele şi în viitorul apropiat vom avea şi un campionat republican PLDM la volei. Îndemn pe toţi să contribuie la dezvoltarea sportului şi să practice un mod sănătos de viaţă”, a spus deputatul Dimitriu.

Timp de 6 ore, cât a durat competiţia, sportivii au fost susţinuţi cu aplauze de către spectatorii prezenţi în sală. Meciul a fost câştigat de echipa din Răzeni, care a obţinut dreptul de a participa în etapa finală a Cupei PLDM Ialoveni la volei.

Următoarea competiţie zonală va fi organizată la Costeşti, unde vor participa echipele din Ialoveni, Costeşti, Mileştii Mici şi Bardar.

Sursa: www.pldm.md

Deputaţii PLDM susţin crearea unui Centrul Naţional al Cinematografiei Valeriu Streleţ a discutat cu ambasadorul ungar