Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

European Democrat Students îşi exprimă susţinerea pentru Premierul Vlad Filat

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În urma evenimentelor politice recente, Organizaţia de Tineret şi Studenţi a Partidului Popular European — European Democrat Students (EDS) a emis o declaraţie de susţinere în adresa Partidului Liberal Democrat şi a Prim-ministrului Vlad Filat.

Conform declaraţiei, partenerii europeni ai Moldovei urmăresc cu atenţie evoluţiile politice de la Chişinău şi îndeamnă toate forţele democratice din Moldova să revină la dialog şi să asigure stabilitatea politică din ţară.

În aceeaşi declaraţie sunt recunoscute eforturile depuse de Vlad Filat şi PLDM în implementarea reformelor democratice în Moldova şi în aprofundarea relaţiilor cu Uniunea Europeană.

Organizaţia europeană este îngrijorată de faptul că criza provocată de demisia Guvernului poate amâna şi pune în pericol finalizarea negocierilor şi semnarea unor acorduri foarte importante pentru cetăţenii Republicii Moldova — Acordul de Asociere şi Acordul privind libera circulaţie.

În acest context, EDS îşi exprimă întregul suport pentru premierul Vlad Filat şi pentru partidul pe care îl conduce în crearea unui nou Guvern care să continue parcursul european al Moldovei.

Sursa: www.pldm.md

O iniţiativă legislativă pentru o mai bună protecţie socială a militarilor, şomerilor, părinţilor cu mulţi copii Preşedintele PPE îi invită pe membrii AIE să reia dialogul