Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul Vicepreşedintei Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, 8 martie

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 martie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

8 martie este de mai mulţi ani o sărbătoare în care sunt omagiate femeile. În această zi de 8 martie lumea celebrează nu doar frumuseţea, tandreţea şi echilibrul pe care le oferă femeile, dar şi curajul lor, implicarea şi dăruirea lor.

Această sărbătoare s-a născut dintr-o luptă a femeilor pentru drepturile lor. Astăzi în Moldova această luptă continuă prin munca femeilor de la sate şi oraşe pentru a-şi vedea copiii sănătoşi şi împliniţi, ca să poată păşi cu încredere în viaţă. Gândurile şi faptele femeilor de la noi sunt îndreptate atât spre oamenii apropiaţi, pe care îi vor să trăiască în pace şi dragoste, cât şi spre întreaga ţară, ca să depăşească greutăţile şi să prospere.

Echipa noastră a realizat mai multe acţiuni — la nivel comunitar şi la nivel de ţară — pentru ca femeile din Moldova să fie ajutate să-şi împlinească năzuinţele şi iniţiativele.

Ceea ce îmi doresc în continuare să reuşim împreună este asigurarea unei vieţi mai bune pentru toate femeile din Moldova şi, împreună cu asta, şi viaţa copiilor noştri, a oamenilor apropiaţi şi a întregii ţări va fi mai bună.

Sursa: www.pldm.md

Preşedintele PPE îi invită pe membrii AIE să reia dialogul Declaraţie a Partidului Liberal Democrat din Moldova