Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liceenii din Youth Club 2.0 — în şedinţă de evaluare

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Membrii clubului liceenilor TLDM Youth 2.0 s-au întâlnit în şedinţa de evaluare a activităţii. În cadrul şedinţei au participat peste 45 de tineri din liceele din Chişinău.

Întâlnirea a început cu prezentarea raportului de activitate. “În scurta perioadă de după relansarea Clubului Liceenilor TLDM, am reuşit să organizăm 15 evenimente pentru liceenii din Chişinău. Acesta este doar un început şi credem că împreună vom reuşi să ajungem la fiecare liceean din ţară”, a menţionat Tamara Niculăescu, membrã a echipei de organizare.

Membrii clubului au vorbit despre experienţele trăite, dar şi despre planurile de viitor. “Sunt mândru că am reuşit să consolidăm echipa de liceeni. Am mare încredere în fiecare din voi şi cred că împreună putem face ţara mai bună”, a menţionat preşedintele TLDM, deputatul George Mocanu.

La final, cei mai activi membri ai clubului au primit insigna TLDM Youth Club 2.0 şi au avut prima întâlnire în cadrul departamentelor de lucru ale clubului.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Germania doreşte ca ţara noastră să avanseze cât mai mult în dialogul cu Uniunea Europeană Participanţii la Academia Politică au devenit absolvenţi ai proiectului