Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Campionat de fotbal pentru tinerii liberal democraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Duminică, 14 aprilie, cluburile liberal democrate din Chişinău au organizat campionatul de fotbal al Tineretului Liberal Democrat din Moldova. În competiţie au participat echipe de fotbal din 8 cluburi universitare, dar şi echipa clubului liceenilor Youth Club 2.0. Campionatul s-a desfăşurat pe stadionul Dinamo din Chişinău.

La eveniment au fost prezenţi parlamentarul George Mocanu, preşedintele TLDM, dar şi Grigore Belostecinic, vicepreşedintele PLDM.

Invitaţii au salutat echipele şi au menţionat că practicarea sportului are un efect benefic asupra tinerilor, deoarece dezvoltă agerimea, capacitatea de concentrare, spiritul de echipă. Vasile Şaramet, membru al Consiliului Politic Naţional şi organizatorul evenimentului, i-a îndemnat pe jucători să demonstreze fair-play şi o competiţie sănătoasă.

În finală au intrat echipele de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova şi cea de la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova. Cupa a fost adjudecată de Clubul Liberal Democrat UASM.

Trofeul “Cel mai bun portar” a revenit lui Alexandru Rusu (ASEM), iar trofeul “Cel mai bun atacant” — lui Sergiu Dobrea (ULIM 2). Diploma “Cea mai activă echipă de susţinători” a fost înmânată echipei de liceeni Youth Club 2.0.

Continuarea competiţiilor de fotbal pentru tinerii liberal democraţi din întreaga ţară va avea loc pe parcursul lunilor aprilie şi mai.

Sursa: www.pldm.md

Liuba Cojocaru — o primăriţă model Educaţia — prioritate naţională