Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Sergiu Artene a fost ales preşedinte al OT Călăraşi a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 aprilie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 14 aprilie, la Călăraşi, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La conferinţă au participat Liliana Palihovici, vicepreşedinta PLDM, Victor Roşca, secretar general al PLDM, Zosim Bodiu, coordonatorul raionului Călăraşi din secretariatul PLDM, precum şi 130 de membri PLDM.

“La Călăraşi am investit încredere, iar Organizaţia Teritorială a PLDM a cunoscut pe parcursul dezvoltării sale timpuri şi mai bune, dar şi mai grele. Aceste realităţi ne-au ajutat să ne cunoaştem şi să înţelegem că avem oameni buni, care trebuie susţinuţi şi promovaţi pentru reuşita noastră comună”, a afirmat Liliana Palihovici.

În context, delegaţii la conferinţă au ales componenţa Consiliului şi Biroului Politic teritorial. De asemenea, preşedinte al organizaţiei a fost ales Sergiu Artene.

În mesajul adresat delegaţilor, vicepreşedinta PLDM a mai menţionat că toate comunităţile au nevoie de lideri dedicaţi şi de sprijin pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţeanului.

“Am convingerea că investiţia realizată timp de trei ani în raionul Călăraşi, care constituie peste o sută de milioane de lei, reprezintă rezultatul unei munci conjugate: a Guvernului Republicii Moldova, a administraţiei publice locale şi a cetăţenilor”.

Referindu-se la situaţia politică actuală, Liliana Palihovici a declarat că PLDM va face tot posibilul pentru ca alegerile anticipate să fie evitate. “Trebuie să muncim în continuare pentru a ne bucura de rezultate politice frumoase”, a spus vicepreşedinta PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Educaţia — prioritate naţională Chiril Lucinschi şi Petru Vlah au participat la AIP a CSI