Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat s-a întâlnit cu şefii unor misiuni diplomatice

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vlad Filat, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul SUA, William Moser, şi cu ambasadorii ţărilor UE acreditaţi la Chişinău.

În cadrul întâlnirii a fost pusă în discuţie situaţia social-politică din Republica Moldova în contextul ultimelor modificări operate de parlament în legislaţia naţională.

Vlad Filat a argumentat poziţia liberal democraţilor faţă de actele legislative adoptate şi a dat asigurări că integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană a fost şi rămâne prioritatea numărul unu a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Vlad Filat a asigurat ambasadorii că guvernul interimar condus de Iurie Leancă va accelera implementarea agendei de reforme europene pentru fortificarea statului de drept.

“Suntem determinaţi să formăm o nouă majoritate şi un nou guvern dedicat procesului de integrare europeană. Sperăm să continuăm lucrul nostru comun pentru viitorul european al Republicii Moldova”, a spus Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Omagiu de 9 mai eroilor căzuţi în cel de-al Doilea Război Mondial Liderul PLDM, Vlad Filat, s-a întâlnit cu locuitorii din com. Manta, raionul Cahul