Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM, Vlad Filat, s-a întâlnit cu locuitorii din com. Manta, raionul Cahul

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a efectuat o vizită în comuna Manta, raionul Cahul. În cadrul acestei vizite, liderul PLDM a participat la parastasul de pomenire în memoria fostului primar liberal democrat, Ion Neagu, care a decedat în urma unui stop cardiac, a discutat cu oamenii despre problemele cu care se confruntă. De asemenea, a asistat la prezentarea angajamentelor pe care şi le asumă Violeta Hâncu, candidatul PLDM la funcţia de primar în com. Manta, unde, la 19 mai, vor avea loc alegeri locale noi.

În cadrul întâlnirii cu locuitorii din comună, la care au participat peste 100 de locuitori ai satului, consilieri locali şi raionali, Vlad Filat a mulţumit candidatului PLDM la funcţia de primar pentru decizia de a se implica şi a asigurat-o pe Violeta Hâncu că va avea toată susţinerea necesară în realizarea angajamentelor asumate în faţa cetăţenilor.

“Stimaţi locuitori, priviţi cu încredere în viitor, doar prin implicare avem şansa să trăim într-o societate liberă. Proiectele lansate de fostul primar, vor fi continuate şi implementate cu succes de către Violeta Hâncu Aici mă refer la biserica din sat, casa de cultură, la infrastructură, pentru ca aceşti copii din Manta să trăiască o copilărie frumoasă, aici acasă”, a spus Vlad Filat.

Candidatul PLDM la funcţia de primar a promis în faţa cetăţenilor că va duce la bun sfârşit proiectele demarate de fostul primar şi va depune toate eforturile pentru ca oamenii să se mândrească cu localitatea în care trăiesc.

“Aprovizionarea cu apă tehnică, renovarea şi iluminarea străzilor, amenajarea unui loc de agrement, construcţia unui stadion sportiv şi crearea unui centru civic pentru tineret — sunt doar câteva angajamente pe care mi le asum să le realizez. Nu sunt indiferentă şi vreau ca Manta să fie o comună model şi pentru alte localităţi”, a spus Violeta Hâncu.

Liderul PLDM a mers şi la cimitirul din satul Paşcani, raionul Cahul, la mormântul fostului primar, Ion Neagu, şi a asitat la parastasul de pomenire. De asemenea, Vlad Filat a vizitat biserica din localitate, care la moment este în construcţie.

În raionul Cahul, PLDM este reprezentat de 13 primari, dintre care 4 sunt femei.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat s-a întâlnit cu şefii unor misiuni diplomatice Iurie Leancă este candidatul PLDM la funcţia de premier