Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul vicepreşedintei PLDM, Liliana Palihovici, cu ocazia Zilei Familiei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, la 15 mai, marcăm Ziua Internaţională a Familiei, iar familia este ceea ce avem mai scump pe lume: de la nume până la oameni dragi.

Familia în Moldova are un sens aparte: putem fi o familie atunci când suntem alături şi atunci când suntem departe, aici ne împărtăşim bucuriile şi tristeţile, aici ne naştem şi aici suntem cu cei apropiaţi în ultimele clipe.

De fapt, toate zilele pe care le marcăm din calendarul personal sau din agenda internaţională se regăsesc în această Zi a Familiei: Ziua Copilului, Ziua Femeii, Ziua Bunicii, Ziua Migranţilor, Ziua Drepturilor Omului, Ziua Sănătăţii, Ziua Persoanelor în Etate şi lista continuă.

Vedem — atunci când ne uităm în jur — că familiile sunt diferite: fericite, vulnerabile, reunite, incomplete, monoparentale, etc. De aceea şi Ziua Familiei o putem marca diferit. O putem serba în familie, sau o putem marca prin fapte bune pentru alte familii.

Ceea ce vă doresc în această zi este să fiţi fericiţi în familie mereu!

Sursa: www.pldm.md

Iurie Leancă este candidatul PLDM la funcţia de premier Iniţiativă legislativă a PLDM pentru asigurarea dreptului de vot al studenţilor