Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: Proiectul acordului a fost discutat punctual

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Proiectul Acordului politic pentru constituirea şi funcţionarea în Republica Moldova a Coaliţiei Pro-europene pentru guvernare, propus de PLDM, a fost discutat punct cu punct în cadrul rundei de negocieri din 22 mai.

Declaraţia a fost făcută după încheierea discuţiilor dintre PLDM, PD şi grupul liberalilor reformatori de către vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici.

“PDM a propus să revenim la varianta avută în seara de 21 aprilie. Până la următoarea întâlnire vom avea un răspuns clar ce se acceptă şi ce nu se acceptă. S-a prezentat lista comentariilor. Noi am pus în proiectul de acord reformele structurale propuse de democraţi la etapa precedentă, dacă ei vor să renunţe, noi nu suntem împotrivă”, a specificat vicepreşedinta PLDM.

Liliana Palihovici a accentuat că se va discuta în continuare dacă să se meargă pe mai multe modificări instituţionale şi a precizat că PLDM nu are pretenţii la funcţia de preşedinte al Parlamentului, deţinută anterior de liderul democraţilor, Marian Lupu, dar aceasta face parte din procesul de negocieri.

Următoarea întâlnire dintre negociatori va avea loc azi, 23 mai.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici: Femeile sunt pregătite să administreze eficient comunităţile Liliana Palihovici: Dacă avem primari puternici, avem şi o mai bună situaţie în ţară