Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PPE salută învestirea Guvernului Leancă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 mai 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, a salutat semnarea de către preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi liderii altor partide de orientare democratică din Moldova a Acordului Politic de constituire a Coaliţiei de Guvernare Pro-Europeană şi învestirea Guvernului condus de Iurie Leancă.

“Acordul de a forma un nou guvern de coaliţie pro-europeană în Republica Moldova este un eveniment binevenit. Lunile de instabilitate politică au fost depăşite şi Prim-ministrul Leancă, împreună cu guvernul său, pot continua reformele cruciale, cum ar fi lupta împotriva corupţiei, reforme necesare pentru a garanta integrarea europeană a Republicii Moldova”, a declarat Martens.

“Viitorul Summit al Parteneriatului Estic de la Vilnius, din luna noiembrie, va fi primul pas important pentru noul guvern moldovean, care, eu sunt sigur, va fi realizat cu succes”, a adăugat preşedintele PPE.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la festivitatea ultimului sunet la Liceul Academiei de Ştiinţe Mesajul preşedintelui PLDM, Vlad Filat, de Ziua Internaţională a Copilului