Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Reacţia PLDM la declaraţiile calomnioase ale liderului PL

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 iunie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova califică drept aberaţii declaraţiile făcute astăzi de către Mihai Ghimpu, în care se aduc acuzaţii nefondate PLDM, în special liderului formaţiunii.

În legătură cu aceasta, precizăm că Mihai Ghimpu şi susţinătorii săi s-au autoexclus de la guvernare, prin comportamentul iresponsabil de care au dat dovadă în ultimii ani.

Deşi oficial participa la guvernare, de facto, în toţi aceşti ani, PL s-a comportat ca un partid de opoziţie, obstrucţionând astfel realizarea obiectivelor pe care şi le-a asumat Republica Moldova, inclusiv cel de integrare europeană.

Mihai Ghimpu şi susţinătorii săi au demonstrat că sunt în stare să genereze doar instabilitate şi tensiune, iar aflarea lor în continuare în echipa guvernamentală ar fi compromis serios şansele Republicii Moldova de a deveni un stat cu o democraţie stabilă şi funcţională, un stat european, integru şi prosper.

PLDM este conştient de faptul că, în stilul ce-i caracterizează, Mihai Ghimpu şi susţinătorii săi vor continua atacurile nefondate în adresa guvernării, urmărind scopuri înguste personale sau de partid. În pofida acestei situaţii, PLDM, prin reprezentanţii săi în Guvern şi Parlament, va continua să depună eforturi pentru a asigura un viitor demn Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

TLDM fortifică relaţiile cu organizaţiile europene Liliana Palihovici participă la Forul politic al PPE