Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o întrevedere cu activul de partid din raionului Hânceşti

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 iunie 2013 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În cadrul vizitei efectuate, la 14 iunie, în raionul Hânceşti, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a avut o întâlnire cu activul de partid.

La şedinţă au mai fost prezenţi ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a PLDM, Grigore Cobzac, preşedinţii organizaţiilor primare şi membrii Consiliului Politic Teritorial a PLDM, primari, consilieri raionali şi orăşeneşti, şefii serviciilor desconcentrate în teritoriu.

În cadrul întrevederii, a fost discutată situaţia politică din Republica Moldova, analizate perspectivele de activitate a partidului liberal-democrat pentru perioada următoare şi trasate noi obiective.

Liderul PLDM, Vlad Filat a îndemnat activul de partid din raion, care sunt în funcţii de conducere să se implice plenar în realizarea proiectelor demarate în localităţi, având mare grijă de eficienţa utilizării banilor în acest proces.

Membrii de partid au adresat zeci de întrebări liderului liberal-democrat, subiecte ce vizează sistemul educaţional şi medical, asigurarea socială şi agricultura.

Tot astăzi, preşedintele PLDM, Vlad Filat s-a deplasat în satul Bujor din raionul Hânceşti, unde s-a întâlnit cu preşedintele Organizaţiei Primare, Raisa Matvei, primarul localităţii, Gheorghe Coşlet, responsabilii de micro-sectoare, membrii de partid din organizaţia primară şi consilierii locali.

La sfârşitul vizitei sale în satul Bujor, liderul PLDM, a vizitat Casa de Cultură.

La Hânceşti, Vlad Filat a participat la festivitatea consacrată Zilei profesionale a lucrătorului medical

Aflat în vizită de lucru în raionul Hanceşti, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la festivitatea consacrată Zilei profesionale a lucrătorului medical, care a avut loc in Casa de Cultură din oraş. La eveniment au fost prezenţi ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, preşedintele OT Hânceşti a PLDM, preşedintele raionului, Grigore Cobzac, lucrători din domeniul ocrotirii sănătăţii.

Vlad Filat a transmis urări de bine cadrelor medicale din Hânceşti cu ocazia zilei lor profesionale şi le-a urat multă sănătate şi succese în activitatea lor nobilă.

“Munca pe care o faceţi este una specială şi nobilă. Sănătatea este o prioritate pentru ţara noastră şi eu voi face tot ce pot pentru ca această afirmaţie să se transforme în acţiuni concrete”, a specificat Vlad Filat.

Liderul PLDM a menţionat că, în ultimii ani, s-au făcut paşi concreţi pentru a îmbunătăţi starea de lucruri din domeniul sănătăţii, dar această muncă trebuie continuată.

“Sigur mai avem mult de muncit, pentru ca sistemul de ocrotire a sănătăţii să fie unul cu adevărat performant. Paşii pe care i-am făcut împreună ne dau energia necesară pentru ca să putem continua. Vă doresc sa fiţi sănătoşi şi să împărţiţi sănătate celor din jur”, a spus Vlad Filat.

Prezent la eveniment, ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, a opinat că munca medicului este una grea, care necesită multe sacrificii, dar este şi munca ce te face fericit.

“Medicii au o responsabilitate enormă, cea de a salva vieţi omeneşti. De aceea, vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru munca pe care o faceţi” , a spus Andrei Usatâi.

La rândul sau, preşedintele raionului Hancesti, Grigore Cobzac, a menţionat ca “investiţiile consistente care se fac in sănătate, în toate spitalele locale şi raionale, vin să îmbunătăţească calitatea serviciilor medicale acordate cetăţenilor”.

Cu ocazia sărbătorii, mai mulţi medici din raionul Hânceşti au fost distinşi cu diplome de onoare.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la acţiunea “Donează sânge — dăruieşte viaţă” Omagiu lui Eminescu