Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Youth Club 2.0 a organizat Şcoala de Traineri

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 iulie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 27–28 iulie 2013, membrii TLDM Youth Club 2.0 au participat la Şcoala de Traineri. În cadrul proiectului au fost implicaţi 16 liceeni, care au învăţat modul de organizare şi de livrare a unui training. Această Şcoală este prima etapă din pregătirea unei echipe de traineri pentru TLDM Youth Club 2.0.

La începutul acţiunii, Andrei Spânu, vicepreşedinte TLDM, a menţionat că scopul acestei şcoli este de a dezvolta abilităţi de vorbire în public, organizare şi prezentare a unui training în rândul liceenilor TLDM. Urmând ca, mai apoi, aceste abilităţi să fie implimentate în cadrul instruirii noilor membri TLDM Youth Club 2.0.

Şcoala de traineri a durat 2 zile. În prima zi, liceenii au obţinut cunoştinţe teoretice despre modul în care învaţă adulţii, despre etapele de pregătire şi de livrare a unui training. În ziua a doua, tinerii au învăţat despre modul în care trebuie să fi structurat un training pentru a-şi atinge obiectivul şi a avea un impact în rândul participanţilor.

La final, a urmat o sesiune practică în care liceenii au pregătit un mic training şi şi-au testat abilităţile învăţate pe parcursul celor două zile de instruire.

Participanţii la Şcoala de Traineri urmează să se întrunească din nou pentru a pregăti primele sesiuni şi a discuta despre provocările pe care le au în acest proces.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

PLDM a fost reprezentat la Academia de Vară a Organizaţiei de Femei a PPE Vlad Filat în vizită de lucru în satul Mihăileni, raionul Râşcani