Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ungheni a avut loc Conferinţa OF a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 august 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 11 august, la Ungheni, a avut loc Conferinţa Organizaţiei teritoriale de Femei (OF) a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 118 reprezentante a celor 74 de organizaţii primare din raion.

Conform ordinii de zi, doamnele liberal democrate au ales noua conducere şi biroul permanent a Organizaţiei de Femei Ungheni.

Astfel, în funcţia de preşedinte a organizaţiei a fost aleasă cu unanimitate de voturi, Lilia Scurtu, iar vicepreşedinţi au devenit: Natalia Rotaru, Viorica Scutaru şi Ana Dicusar. În funcţia de secretar a fost aleasă Raisa Ţurcan, membră a biroului teritorial permanent al PLDM.

Prezent la eveniment, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Ungheni a PLDM, Iurie Toma a declarat că este mândru de faptul că multe doamne liberal democrate se regăsesc în funcţii importante la nivel local şi naţional, muncind cu multă onestitate şi răbdare.

“Tocmai de aceea consider că PLDM are nevoie de o Organizaţie de Femei cât mai puternică, în sprijinul ideii de implicare, de prezenţă şi promovare a femeii în politică şi în viaţa public”, a menţionat Iurie Toma.

La eveniment au mai participat deputatul Angel Agachi, responsabil de OT Ungheni, şi Lucia Spoială, memră a Biroului politic al OF a PLDM, care au venit cu un mesaj de mulţumire către doamnele prezente, pentru contribuţia lor la schimbarea în bine a societăţii şi statului, ai cărui cetăţeni suntem.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a vizitat comuna Budeşti Liderul PLDM — în vizită de lucru în raionul Rezina