Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Copii defavorizaţi din Ungheni au primit cadouri la început de an

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 septembrie 2013
Partidul Liberal Democrat din Moldova

O surpriză plăcută în ultima săptămînă a lunii august au avut 18 copii din familii social-vulnerabile şi copii invalizi din localităţile Todireşti, Poiana, Zagarancia, Mănoileşti din raionul Ungheni.

Membrii Organizaţiei de Femei Ungheni a Partidului Liberal Democrat au organizat pentru aceşti copii, dar şi pentru părinţii şi bunicii lor o sărbătoare de suflet. Aceasta a fost raliată sărbătorilor naţionale, începutului de an şcolar, dar şi Hramului localităţii.

Copiii împreună cu matruii au fost invitaţi într-un local din Ungheni, unde li s-au oferit cadouri, au fost serviţi cu dulciuri, îngheţată, fructe şi sucuri.

Fiecare copil a primit în dar câte un ghiozdan plin cu toate rechizitele şcolare necesare şi câte un set complet pentru igiena personală.

Copiii au fost încăntaţi de daruri şi s-au distrat, au cântat şi recitat poezii, au făcut poze. Ei au promis că studieze cu sârguinţă şi să aducă doar note bune.

De asemenea, femeile liberal democrate s-au deplasat în comuna Todireşti, unde au vizitat o familie, care îngrigeşte un copil invalid de 17 ani, ţintuit la pat. Doamnele i-au adus mai multe produse de igienă personală, dulciuri şi fructe.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Cotul Morii — exemplu relevant pentru întreaga ţară Liberal-democraţii pe primele locuri în Top 50